Vi bistår bobestyrer

Sjællands dødsbo kan bistå bobestyrer med både vurderinger, køb af dødsbo og rydning af dødsbo. Vi kan også tilbyde rengøring, hvis dette ønskes.

Vi bistår bobestyrer

Sjællands dødsbo kan bistå bobestyrer med både vurderinger, køb af dødsbo og rydning af dødsbo. Hvis der endnu ikke foreligger en skifteretsvurdering kan vi tilbyde at udfærdige en skriftlig vurdering til bobestyrer.

Betaling

Her kan du læse mere angående betaling, som selvfølgelig altid er individuel og prissat ud fra den enkelte arbejdsopgave. Hvis værdien i boet overstiger udgifterne ved rydningen overføres disse altid inden arbejdet påbegyndes.

Tid

Det er altid den enkelte arbejdsopgave, der afhænger af, hvor lang tid og hvor hurtigt arbejdet kan udføres. Dog ryddes dødsboer som oftest inden for 5 hverdage.

Rengøring

Ønsker du yderligere arbejde udover rydningen, tilbyder vi rengøring. Vi kan i den forbindelse stå for rengøringen, hvis dette ønskes. Vi arbejder med udgangspunkt i ønsker og behov.

✭✭✭✭✭

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det hele var let og ukompliceret. Fra jeg kontakter Daniel til huset er tømt går der ganske få dage. Jeg bliver løbende informeret og der er en fin forståelse for, at det kan være svært som pårørende når det er et dødsbo, der skal ryddes. Jeg kan kun anbefale at bruge Daniel/Sjællands dødsbo.

Pernille Fenger

via Trustpilot

✭✭✭✭✭

Troværdig og effektiv service

I forbindelse med min fars pludselige dødsfald havde jeg brug for hjælp til tømning af min fars hus med mange ejendele samlet igennem et langt liv. Jeg tog kontakt til sjællands-dødsbo og fik en aftale med Daniel som hurtigt og respektfuldt gennemgik huset.Hvorefter jeg fik et fair og billigt tilbud på rydning af hele huset i 2 etager. De ryddede alt i huset som aftalt og det var et KÆMPE arbejde. Jeg og min familie kan varmt anbefale firmaet som var en stor hjælp i en meget svær tid.

Pia Østerholt

via Trustpilot

✭✭✭✭✭

Fin service

Da vores mor døde havde vi brug for et seriøst firma til rydningen af hjemmet. Vi henvente os til Sjællands Dødsbo,og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en venlig og professional hjælp. Alt gik som aftalt.

Ole Porsgaard Jensen

via Trustpilot

Har du brug for vores hjælp?

Vil du gerne have hjælp til at håndtere rydningen af et dødsbo? Hos Sjællands Dødsbo giver vi altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo og opkøb af møbler Sjælland. Skulle du have spørgsmål eller gerne vil lave en aftale med os, så er du altid velkommen til at kontakte os.