Vi bistår bobestyrer

Sjællands dødsbo kan bistå bobestyrer med både vurderinger, køb af dødsbo og rydning af dødsbo. Vi kan også tilbyde rengøring, hvis dette ønskes.

Vi bistår bobestyrer

Sjællands dødsbo kan bistå bobestyrer med både vurderinger, køb af dødsbo og rydning af dødsbo. Hvis der endnu ikke foreligger en skifteretsvurdering kan vi tilbyde at udfærdige en skriftlig vurdering til bobestyrer.

Betaling

Her kan du læse mere angående betaling, som selvfølgelig altid er individuel og prissat ud fra den enkelte arbejdsopgave. Betaling for dødsboets effekter indsættes på den ønskede konto senest 3 dage efter dødsboet er meldt færdigt.

Tid

Det er altid den enkelte arbejdsopgave, der afhænger af, hvor lang tid og hvor hurtigt arbejdet kan udføres. Dog ryddes dødsboer som oftest inden for 5 hverdage.

Rengøring

Ønsker du yderligere arbejde udover rydningen, tilbyder vi rengøring. Vi kan i den forbindelse stå for rengøringen, hvis dette ønskes. Vi arbejder med udgangspunkt i ønsker og behov.

Har du brug for vores hjælp?

Vil du gerne have hjælp til at håndtere rydningen af et dødsbo? Hos Sjællands Dødsbo giver vi altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo og opkøb af møbler Sjælland. Skulle du have spørgsmål eller gerne vil lave en aftale med os, så er du altid velkommen til at kontakte os.