Opkøb af dødsbo på Sjælland

Hos Sjællands Dødsbo tilbyder vi rydning og opkøb af alt fra dødsbo til restbo og konkursbo. Om du skal af med en bolig med mange værdier, der skal vurderes, eller et bo uden værdieffekter, er uden betydning for os.

Professionelt opkøb af dødsbo på Sjælland

Lader du os opkøbe dit dødsbo, kan du være sikker på en professionel håndtering.

Hos Sjællands Dødsbo tilbyder vi rydning og opkøb af alt fra dødsbo til restbo og konkursbo. Om du skal af med en bolig med mange værdier, der skal vurderes, eller et bo uden værdieffekter, er uden betydning for os. Vi påtager os gerne begge former for opgaver. Skal det gerne ske hurtigt, kan vi også tilbyde ekspress håndtering. Vi håndterer særligt mange dødsbo og opkøb i København, men vi kommer også jævnligt forbi områder som Næstved, Vedbæk, Køge og Ringsted.

Vi ved, hvad et dødsbo er værd

Ved håndtering af enhver opgave med afhentning af dødsbo vil vi altid vurdere, hvor mange værdier, der er i boligen. Det sker ikke på et tilfældigt grundlag hos os. Vi har et solidt samarbejde med danske og internationale antikvitetshandlere, og det har den betydning, at vi kan sikre dig gode priser. Faktisk tør vi godt sige, at vi takket være vores samarbejde med professionelle aktører kan tilbyde dig markedets højeste vurdering.

Det er forskelligt, hvordan afregningen finder sted. Ved opkøb af et dødsbo afregner vi kontant med dig, inden vi sætter processen med at tømme boet i gang. Hvis du er i den situation, at boet ikke dækker udgifterne for at få boligen tømt, finder betalingen først sted, efter at dødsboet er blevet ryddet og afleveret.

Vi behandler dit dødsbo med respekt

Diskretion og respekt er nøgleord i vores forretning. Vi sætter altid en dyd i at behandle dit dødsbo med respekt, og det gør vi blandt andet ved at udvise diskretion. Vi ved alt om, hvor svær en situation du som pårørende er havnet i, og det har vi fuld respekt for. Det er derfor meget vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig en professionel håndtering, som kan være med til at få dig videre i processen.

Kontakt os for opkøb af dødsbo

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en snak om dine muligheder for tømning af dødsbo. Vi står til rådighed for alle dine spørgsmål, og du kan enten ringe til os på telefon 50 26 50 02 eller sende os en e-mail på info@sjaellands-dodsbo.dk.