Rydning af dødsbo på Sjælland

Hos Sjællands Dødsbo har vi specialiseret os i rydning af dødsbo og har mange års erfaring indenfor vores branche. Vi hjælper dig gerne med at tømme boet, og gør det naturligvis i det tempo, der passer dig.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner i følge vores kunder

5/5

★★★★★
Troværdig og effektiv service
I forbindelse med min fars pludselige dødsfald havde jeg brug for hjælp til tømning af min fars hus med mange ejendele samlet igennem et langt liv.

★★★★★
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner
Det hele var let og ukompliceret. Fra jeg kontakter Daniel til huset er tømt går der ganske få dage.

★★★★★
6 fyldte værelser på 4 sal
Efter mange overvejelser og kontakter til forskellige firmaer i branchen besluttede vi os for at benytte Daniel og hans hold.

Professionelt rydning af dødsbo på Sjælland

Har du brug for professionel hjælp til rydning af dødsbo på Sjælland? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Sjællands Dødsbo har vi specialiseret os i rydning af dødsbo og har mange års erfaring indenfor vores branche. Vi hjælper dig gerne med at tømme boet, og gør det naturligvis i det tempo, der passer dig. Har du brug for, at det sker hurtigt, kan vi tilbyde ekspres rydning og dermed klare det i løbet af 24 timer. Har du brug for mere tid og ønsker at vente lidt, så finder vi en tid, hvor det passer dig bedst, at vi kommer og rydder boet.

Vi rydder dødsboer i København og omegn. Bor du andre steder på Sjælland, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os for rydning af dødsbo

Vil du gerne have hjælp til at håndtere rydningen af et dødsbo? Hos Sjællands Dødsbo giver vi altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo og opkøb af møbler Sjælland. Skulle du have spørgsmål eller gerne vil lave en aftale med os, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 50 26 50 02 eller sende en mail på info@sjaellands-dodsbo.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med svar på din forespørgsel indenfor kort tid.

Vil du vide mere?

Rydning af dødsbo er ofte en krævende proces for de pårørende at håndtere, og det er ofte hårdt at skulle stå med nedpakning, sortering, udsmidning og bortkørsel af de forskellige effekter. Hvis I lader os stå for rydning og opkøb af dødsbo Sjælland, så skal I som pårørende udelukkende koncentrere jer om de ting, som I ønsker at beholde, resten tager vi os af.

Hos Sjællands Dødsbo har vi håndteret dødsboer i rigtig mange år, og det betyder, at vi har stor erfaring indenfor alle aspekter for dødsbo rydning: vurdering, salg, rydning og køb. Vi klarer både store små opgaver med udgangspunkt i kundens ønsker. Tilbuddet afhænger derfor selvfølgelig af opgavens størrelse og indhold.

Prisen for rydning af dødsbo kan være meget forskellig, alt efter om det er en lille lejlighed eller et stort hus, der skal ryddes. Hos os handler det om en fair aftale, så vi sørger derfor altid for at give dig en fair vurdering. Der er desværre ingen faste priser, da alt afhænger af omfanget på det dødsbo, du skal have hjælp til. Når vi prissætter opgaven, så sker det ud fra en vurdering af inventaret i hjemmet og hvor meget du ønsker vores hjælp til. Dine behov afhænger af, hvor mange arbejdstimer vi skal afsætte.

Vi tilbyder altid en gratis vurdering af dødsbo rydning, så du kan få en specifik pris på, hvad det vil koste dig og hvad du kan få for indboet, samtidig med at boligen tømmes totalt. Udover rydninger sørger vi naturligvis også for at efterlade boet ordentligt, så det ser fint ud, efter vi har været der.

Vi behandler med andre ord dødsboet med samme grundighed og omhyggelighed, som var det vores nærmeste, der var gået bort, fordi vi ved, hvor ømtåleligt og følelsesbetonet det kan være at miste én, man elsker og holder af.

Hvad enten der er tale om en privat bolig eller et lagerrum, behandler vi ethvert dødsbo med respekt. Vi er klar over, at du som pårørende kan befinde dig i en ubehagelig og hård situation, og vi har derfor stor fokus på at udføre vores arbejde så diskret og professionelt som muligt. Både for at hjælpe dig som pårørende, men også af respekt for den afdøde og hans eller hendes ejendele. Hos os kan du være sikker på en diskret håndtering til alles bedste.

Hos Sjællands Dødsbo påtager vi os gerne rydningen af alle former for dødsboer.

  • Lejligheder
  • Huse
  • Konkursbo
  • Plejehjem
  • Sommerhuse
  • Containere
  • Lagerrum
  • Kolonihaver
  • Kælderrum

Det behøver altså ikke nødvendigvis at være et rigtigt dødsbo. I mange tilfælde kan der også være tale om et ”flyttebo”, hvor for eksempel mor eller far skal flytte fra et hus til en plejebolig eller blot til en mindre bolig.

Herudover er der ingen krav til værdier i boet. Vi håndterer både dødsbo med mange værdier og dødsboer med få eller slet ingen værdier. Vi klarer det hele i forbindelse med en rydning uanset mængde og omfang.

Et behov for rydning af dødsbo opstår i langt de fleste tilfælde meget pludseligt. Et dødsfald kan aldrig forudses og det kan virke meget uoverskueligt for de pårørende at skulle håndtere boet. Det kan vi hos Sjællands Dødsbo gøre noget ved.

Med vores hjælp er det nemmere at fokusere på sorgen og alle de andre praktiske ting, der skal ordnes, når man lige har mistet. Vi tager os gerne af dit dødsbo, så du ikke skal bekymre dig om den del af processen. Hos os er boet ikke bare i professionelle hænder men også i trygge hænder.