Rydning af dødsbo Køge

Leder du efter et erfarent og professionelt firma til rydning af dødsbo i Køge og omegn? Så står vi hos Sjællands Dødsbo klar til at hjælpe dig med opgaven.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner i følge vores kunder

5/5

★★★★★
De aller bedste anbefalinger herfra
De aller bedste anbefalinger herfra. Daniel har overholdt alle vores aftaler til punkt og prikke. Rykkede hurtigt ud og har leveret et fantastisk arbejde.

– Cathrine, Trustpilot

★★★★★
Hurtig, reel, respektfuld
Mine bedste anbefalinger! Hurtig, reel, respektfuld. Alt som aftalt og til en meget fornuftig pris. Ikke en finger at sætte på noget som helst.

– Pernille, Trustpilot

★★★★★
6 fyldte værelser på 4 sal
Efter mange overvejelser og kontakter til forskellige firmaer i branchen besluttede vi os for at benytte Daniel og hans hold.

– Simon, Trustpilot

Rydning af dødsbo i Køge

Vi sætter en ære i at være professionelle og effektive

Leder du efter et erfarent og professionelt firma til rydning af dødsbo i Køge og omegn? Så står vi hos Sjællands Dødsbo klar til at hjælpe dig med opgaven. Med vores hjælp til rydningen kan du i stedet have fokus på forberedelse af begravelse, og de mange andre gøremål der er, når man lige har mistet et familiemedlem, en nær ven eller en anden nærtstående person.

Hos Sjællands Dødsbo sætter vi en ære i at være professionelle og effektive. For os er det derfor vigtigt, at vi har en god kommunikation med vores kunder gennem hele processen. Vi rydder dødsboer i Køge og omegn, og bor du andre steder på Sjælland, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig.

Når du indgår en aftale med os omkring dødsborydning, kan vi typisk påbegynde opgaven fra dag til dag eller så snart det passer dig, at vi går i gang. Vi tager højde for dine ønsker og behov som pårørende, og vi overholder altid vores indgåede aftaler og deadlines. Du kan derfor med ro i maven vælge os som din samarbejdspartner til rydning af dødsbo Køge.

Indeholder boet nogle særlige effekter i form af antikviteter, som du som pårørende ikke ønsker at beholde, kan det have vores interesse at opkøbe det. Vores solide samarbejde med danske og internationale antikvitetshandlere gør, at vi kan sikre dig gode priser og høje vurderinger.

Hos Sjællands Dødsbo har vi mange års erfaring med rydning af dødsbo i Køge samt resten af Sjælland. Du kan derfor bekymringsfrit lade os klare opgaven for dig, hvis du står med et dødsbo, der skal ryddes.

Ønsker du som pårørende at beholde effekter og genstande, respekterer vi naturligvis dette. Vi tager højde for dine personlige ønsker, når vi skal udføre opgaven, så processen bliver så god som muligt. Vi aftaler derfor, inden vi påbegynder rydningen, hvad der eventuelt skal blive stående og hvad der skal fjernes.

Med vores mange års erfaring, sikrer vi dig den bedst mulige service. Du kan derfor forvente en hurtig, effektiv og fleksibel hjælp, når du vælger os til at rydde boet.

Skal vi hjælpe dig med rydning af dødsbo Køge

Med vores mange års erfaring indenfor rydning af dødsbo i Køge og omegn, gør det os til et pålideligt og sikkert valg, når du har mistet en nærtstående person. Kontakt os allerede i dag og lad os give dig et gratis og uforpligtende tilbud på dødsborydningen. Så kommer vi forbi og kigger på det, så du kan fokusere på alle de andre opgaver, der følger med i forbindelse med et dødsfald. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 50 26 50 02 eller sende en mail til info@sjaellands-dodsbo.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig snarest muligt.