Ekspress rydning på Sjælland

Har du en bolig eller et dødsbo, som du gerne vil have ryddet så hurtigt som muligt? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi kører på hele Sjælland og løser store som små opgaver med hurtig tømning af boliger.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner i følge vores kunder

5/5

★★★★★
De aller bedste anbefalinger herfra
De aller bedste anbefalinger herfra. Daniel har overholdt alle vores aftaler til punkt og prikke. Rykkede hurtigt ud og har leveret et fantastisk arbejde.

– Cathrine, Trustpilot

★★★★★
Hurtig, reel, respektfuld
Mine bedste anbefalinger! Hurtig, reel, respektfuld. Alt som aftalt og til en meget fornuftig pris. Ikke en finger at sætte på noget som helst.

– Pernille, Trustpilot

★★★★★
6 fyldte værelser på 4 sal
Efter mange overvejelser og kontakter til forskellige firmaer i branchen besluttede vi os for at benytte Daniel og hans hold.

– Simon, Trustpilot

Hurtig ekspress rydning på Sjælland

Når du har behov for ekspress rydning i København, rykker vi ud i en fart.

Har du en bolig eller et dødsbo, som du gerne vil have ryddet så hurtigt som muligt? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Sjællands Dødsbo kan vi hjælpe dig med at tømme din lejlighed eller dit hjem i løbet af kort tid. Ringer du fra et område på Sjælland angående en haste rydning, løser vi opgaven så hurtigt, som vi kan. Vi kører på hele Sjælland og løser store som små opgaver med hurtig tømning af boliger.

Ekspress rydning inden for 24 timer

Har du en hasteopgave til os med en lejlighed eller et dødsbo, der gerne skal tømmes med meget kort frist, smider vi gerne alt, hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig. Vi har fokus på at løse enhver opgave med ekspress rydning inden for en kort frist, og vi kan i de fleste tilfælde tilbyde at have ryddet din bolig inden for 24 timer. Når du ringer til os, kan vi give dig et realistisk bud på, hvornår du kan forvente, at en hurtig rydning af din bolig er komplet.

Spar penge med hurtig rydning

Er tiden knap, inden du skal aflevere boligen fiks og færdig? Så er der ingen grund til at fortvivle. Med vores hjælp kan du nå det, selvom du er presset på tid. Og det kan i sidste ende betyde, at du kommer til at spare penge i det store hele. Tøv ikke med at ringe til os, hvis du kan se, at du ikke kan nå at rydde boligen tids nok. Vores tilbud om ekspress rydning kan være din redning.

Vi løser opgaver med rydning i alle omfang

Hvad enten du skal have tømt et mindre kolonihavehus eller et stort hus, står vi til rådighed med vores hjælp. En mindre opgave løses hurtigere end en større opgave, men begge dele er muligt hos os. Er opgaven stor, sætter vi flere mand på opgaven, så vi kan få tømt dit hus med ekspress fart.

✭✭✭✭✭

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det hele var let og ukompliceret. Fra jeg kontakter Daniel til huset er tømt går der ganske få dage. Jeg bliver løbende informeret og der er en fin forståelse for, at det kan være svært som pårørende når det er et dødsbo, der skal ryddes. Jeg kan kun anbefale at bruge Daniel/Sjællands dødsbo.

Pernille Fenger

via Trustpilot

✭✭✭✭✭

Troværdig og effektiv service

I forbindelse med min fars pludselige dødsfald havde jeg brug for hjælp til tømning af min fars hus med mange ejendele samlet igennem et langt liv. Jeg tog kontakt til sjællands-dødsbo og fik en aftale med Daniel som hurtigt og respektfuldt gennemgik huset.Hvorefter jeg fik et fair og billigt tilbud på rydning af hele huset i 2 etager. De ryddede alt i huset som aftalt og det var et KÆMPE arbejde. Jeg og min familie kan varmt anbefale firmaet som var en stor hjælp i en meget svær tid.

Pia Østerholt

via Trustpilot

✭✭✭✭✭

Fin service

Da vores mor døde havde vi brug for et seriøst firma til rydningen af hjemmet. Vi henvente os til Sjællands Dødsbo,og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en venlig og professional hjælp. Alt gik som aftalt.

Ole Porsgaard Jensen

via Trustpilot

Har du brug for vores hjælp?

Giv os et kald, hvis behovet for en ekspress rydning opstår. Vi kan kontaktes på telefon 50 26 50 02 eller på e-mail info@sjaellands-dodsbo.dk. Jo før du kontakter os, jo før kan vi hjælpe dig.