Opkøb af dødsbo på Sjælland

Hos Sjællands Dødsbo tilbyder vi rydning og opkøb af alt fra dødsbo til restbo og konkursbo. Om du skal af med en bolig med mange værdier, der skal vurderes, eller et bo uden værdieffekter, er uden betydning for os.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner i følge vores kunder

5/5

★★★★★
Troværdig og effektiv service
I forbindelse med min fars pludselige dødsfald havde jeg brug for hjælp til tømning af min fars hus med mange ejendele samlet igennem et langt liv.

★★★★★
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner
Det hele var let og ukompliceret. Fra jeg kontakter Daniel til huset er tømt går der ganske få dage.

★★★★★
6 fyldte værelser på 4 sal
Efter mange overvejelser og kontakter til forskellige firmaer i branchen besluttede vi os for at benytte Daniel og hans hold.

Professionelt opkøb af dødsbo på Sjælland

Lader du os opkøbe dit dødsbo, kan du være sikker på en professionel håndtering.

Hos Sjællands Dødsbo tilbyder vi rydning og opkøb af alt fra dødsbo til restbo og konkursbo. Om du skal af med en bolig med mange værdier, der skal vurderes, eller et bo uden værdieffekter, er uden betydning for os. Vi påtager os gerne begge former for opgaver. Skal det gerne ske hurtigt, kan vi også tilbyde ekspress håndtering. 

Vi håndterer dødsbo og opkøb på hele Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os, uanset hvor du befinder dig. 

Kontakt os i dag

Kontakt os for opkøb af dødsbo

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en snak om dine muligheder for tømning af dødsbo. Vi står til rådighed for alle dine spørgsmål, og du kan enten ringe til os på telefon 50 26 50 02 eller sende os en e-mail på info@sjaellands-dodsbo.dk.

Markedets højeste vurdering

Ved håndtering af enhver opgave med afhentning af dødsbo vil vi altid vurdere, hvor mange værdier, der er i boligen. Det sker ikke på et tilfældigt grundlag hos os. Vi har et solidt samarbejde med danske og internationale antikvitetshandlere, og det har den betydning, at vi kan sikre dig gode priser. Faktisk tør vi godt sige, at vi takket være vores samarbejde med professionelle aktører kan tilbyde dig markedets højeste vurdering.

Det er forskelligt, hvordan afregningen finder sted. Ved opkøb af et dødsbo afregner vi kontant med dig, inden vi sætter processen med at tømme boet i gang. Hvis du er i den situation, at indboet ikke dækker udgifterne for at få boligen tømt, finder betalingen først sted, efter at dødsboet er blevet ryddet og afleveret

Vi behandler dit dødsbo med respekt

Diskretion og respekt er nøgleord i vores forretning. Vi sætter altid en dyd i at behandle dit dødsbo med respekt, og det gør vi blandt andet ved at udvise diskretion. Vi ved alt om, hvor svær en situation du som pårørende er havnet i, og det har vi fuld respekt for. Det er derfor meget vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig en professionel håndtering, som kan være med til at få dig videre i processen.