Om Sjællands Dødsbo

Med en respektfuld og ydmyg tilgang. Sjællands dødsbo er en familie drevet virksomhed, med mange års erfaring fra branchen. Vi har håndteret dødsboer mm. i flere generationer. Vi rydder og opkøber dødsbo, restbo, lagerrum, containere osv.

Vi er en familiedrevet virksomhed

Hos Sjællands Dødsbo er vi en familie drevet virksomhed, der med mange års erfaring fra branchen har håndteret dødsboer mm. i flere generationer. Vi ved dertil, hvad der forventes af os.

Uanset om opgaven lyder på rydning af dødsbo, opkøb af dødsbo eller opkøb af enkelte effekter, så rykker vi hurtigt ud, vi er effektive, men diskrete, og vi behandler boet med respekt. Vi har en stor kundekreds i både ind og udland og kan derfor tilbyde yderst konkurrence dygtige priser. Så uanset om det handler om opkøb af finere møbler eller der er tale om en simpel rydning, går vi altid til opgaven med respekt og en ydmyghed, der desværre er sjælden i denne branche.

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder og ønsker. 

✭✭✭✭✭

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det hele var let og ukompliceret. Fra jeg kontakter Daniel til huset er tømt går der ganske få dage. Jeg bliver løbende informeret og der er en fin forståelse for, at det kan være svært som pårørende når det er et dødsbo, der skal ryddes. Jeg kan kun anbefale at bruge Daniel/Sjællands dødsbo.

Pernille Fenger

via Trustpilot

✭✭✭✭✭

Troværdig og effektiv service

I forbindelse med min fars pludselige dødsfald havde jeg brug for hjælp til tømning af min fars hus med mange ejendele samlet igennem et langt liv. Jeg tog kontakt til sjællands-dødsbo og fik en aftale med Daniel som hurtigt og respektfuldt gennemgik huset.Hvorefter jeg fik et fair og billigt tilbud på rydning af hele huset i 2 etager. De ryddede alt i huset som aftalt og det var et KÆMPE arbejde. Jeg og min familie kan varmt anbefale firmaet som var en stor hjælp i en meget svær tid.

Pia Østerholt

via Trustpilot

✭✭✭✭✭

Fin service

Da vores mor døde havde vi brug for et seriøst firma til rydningen af hjemmet. Vi henvente os til Sjællands Dødsbo,og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en venlig og professional hjælp. Alt gik som aftalt.

Ole Porsgaard Jensen

via Trustpilot

Respektfuld & effektiv rydning af dødsboer på hele Sjælland
Vores åbningstider
  • Mandag 08.00 - 19.00
  • Tirsdag 08.00 - 19.00
  • Onsdag 08.00 - 19.00
  • Torsdag 08.00 - 19.00
  • Fredag 08.00 - 19.00
  • Lørdag 09.00 - 17.00
  • Søndag 09.00 - 17.00
Kontakt os og få mere at vide

Vil du gerne have hjælp til at håndtere rydningen af et dødsbo? Hos Sjællands Dødsbo giver vi altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo og opkøb af møbler Sjælland. Skulle du have spørgsmål eller gerne vil lave en aftale med os, så er du altid velkommen til at kontakte os.